Kig ind hos icon hairspa!

YOUR SUCCES IS OUR SUCCES!

ICON Hairspa er en professionel totalleverandør af både hårprodukter, tilbehør og inventar til saloner i Danmark og udlandet. ICON Hairspa blev etableret i 2004 og har sit hovedsæde i Sorø.

 

Vores produktsortiment består bl.a. af grønne, økologiske og miljøvenlige produkter og farver uden ammoniak, parabener, ressorcinol, PPD og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Hos ICON Hairspa forhandler vi en række populære, udenlandske mærker, som Kevin Murphy, Color.Me by Kevin Murphy, Living Proof, O&M Original Mineral og Toppik.

 

Udover de udenlandske mærker forhandler vi også vores egne produkt- og farveserier Organic Hairspa, ZenzTherapy, ZenzTherapy Alternative Color og Purerené.

 

Som noget nyt har vi tilføjet Pulp Riot til vores produktsortiment. En serie af semipermanente hårfarver til direkte påføring.

 

Ønsker du at åbne ny salon eller renovere din eksisterende salon, kan vi hjælpe med indretningen i form af flotte italienske designmøbler.

 

ICON Hairspa forhandler også SHE Hair Extensions og sakse som Lützow, Matsuzaki, Massugu og TONI&GUY.

 


Lyder det interessant for dig og din salon?
Tag et kig på vores produktkatalog.

 

Har du yderligere spørgsmål?
Gå til vores kontaktside eller kontakt kundeservice på telefonnr.: +45 57 66 03 00.

 

 

ICON Hairspa flyttede i efteråret 2013 til nye, større, lyse og venlige lokaler, ganske enkelt fordi firmaet var vokset ud af de gamle lokaler. De nye lokaler har plads til såvel kontoret, som til showroom, studie og ikke mindst lager. ICON Hairspa har fået 3600 kvadratmeter lagerplads og 600 kvadratmeter kontorer.

 

Mød de ansatte hos ICON Hairspa - Klik her