Kursus program hos ICON Hairspa

Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa
 

ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…Læs mere om vores kurser herunder...


 

KEVIN MURPHY KOLLEKTION 2019 - RIGHT & WRONG

med SESSION.MASTER James Nicholson og STYLE.MASTER Juha-Matti Mannine.

 

Reglen er, at der ingen regler er, så længe der er personlighed med i looket.

Dette afspejler sig i Kevin Murphys nyeste ”Right & Wrong” kollektion, hvor James Nicholson og Juha-Matti Mannine,
fra Kevin Murphys internationale undervisningsteam, kommer til Danmark for at vise klip, styling og hårfarver i samarbejde med ICON Hairspas tekniske team.

 

Klik og læs mere om Kevin Murphy Kollektion 2019...


 

ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med ZenzTherapy Alternative Color.

Er du helt ny indenfor ZenzTherapy farverne, eller trænger du til opfriskning eller måske en mere intens og lærerig gennemgang, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

 

Klik og læs mere om ZenzTherapy Alternative Color undervisning...


 

KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

Er du ny i Kevin Murphy universet, eller trænger du til en mere intens og informativ gennemgang af produkterne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning til inspiration og forklaring om reskaberne som er tilgængelige i Kevin Murphy's sortiment.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter. Alle undervisninger foregår på jeres salon.

 

Klik og læs mere om Kevin Murphy undervisning...


 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med Color.Me by Kevin Murphy.

Er du helt ny i brugen af Color.Me, eller trænger du blot til en opfriskning i brugen af farverne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning specifikt målrettet til Hair Paint, Balayage eller Umbra - "Kært barn har mange navne".

 

Klik og læs mere om Color.Me by Kevin Murphy undervisning...


 

Som noget helt nyt tilbyder KEVIN.MURPHY International nu kurser, som frisører verden over har mulighed for at deltage i, og tage med på en rejse i dette skønne univers!

 

Det er nu muligt at deltage i MASTER.CLASSES inden for både farve, klip og styling. Klik på billedet og læs meget mere om de forskellige kurser, og hvor de afholdes. På hver kursusbeskrivelse er der et link direkte til køb af billet.

 

NB: Vi gør opmærksom på, at disse kurser udbydes direkte af KEVIN.MURPHY International, og bestilling samt betaling ikke går igennem ICON Hairspa A/S. Alle priser er i USD, grundet momsbestemmelser.

 

Du har også mulighed for at gå direkte til KEVIN.MURPHY ACADEMY WEBPAGE, hvor du kan se alle de aktuelle kurser, samt møde det globale team bag MASTER.CLASSES.

Klik her...