Shows og kurser med ICON Hairspa

"Sexy Science" i Aarhus 2019

Aarhus fik kendisbesøg, da Living Proofs Global Creative Director Michael Shaun Corby gæstede Turbinehallen. ICON Hairspa inviterede til look-and-learn-aften, og op mod 200 frisører placerede sig blandt publikum, inden kendisfrisøren gik på scenen.

 

Læs mere og se billeder fra showet her...

 

Danish Beauty Award 2018

NOMINEREDE

 

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show i Herning, september 2017

 

 

Der var fuldt hus på Hernings Holms Erhvervsskole, da ICON Hairspa havde inviteret 130 frisører til "Look & Learn" med det dygtige Zoom by Zoom team med Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen på scenen.

 

Læs mere og se billeder fra showet her

 

Danish Beauty Award 2017

VINDERE

 

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2017

 

 

Baum und Pferdgarten viser en ny side af sig selv med referencer til punkkulturen i deres nye efterår/vinter 2017 kollektion “The Young & Rebellious”, med bl.a. netstrømper og kjoler og skørter af lak.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Baum und Pferdgarden showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

 

Læs mere og se billeder fra showet her

 

LIVING PROOF SHOW MED MICHAEL SHAUN CORBY, januar 2017

 

 

ICON Hairspa inviterede på fantastisk show med den amerikanske stjernefrisør Michael Shaun Corby - Global Director for Living Proof. Stemningen var høj og humøret var i top blandt de mange frisører, der var mødt op til showet, som både blev afholdt i Aarhus og København.

 

Læs mere her

 

MERRY-ME HANDS-ON STYLING MED MARIANNE JENSEN, september 2016

 

 

ICON Hairspa inviterede på dagskursus med Marianne Jensen, som underviste i styling og flette-teknikker. Dagen var dedikeret til festhår og kurset bød både på demo og hands-on.

 

Læs mere her

 

A ONE TO ONE MED KEVIN.MURPHY I AMSTERDAM, juni 2016

 

 

ICON Hairspa bød velkommen til arrangementet der blev afholdt i unikke omgivelser i Amsterdam. I et område, der oprindeligt blev bygget til produktion af gas som skulle sørge for gadebelysningen i Amsterdam. Nu anvendes stedet som en kulturel bygning i forbindelse med koncerter, modeshows og tv-produktioner.

Den 4. juni 2016 bød vi velkommen i disse lokaler og gjorde vores bedste i forsøget på at skabe ren magi og kærlighed med ”Kevin Murphy”!

Kurset bød på en masse spændende nyheder, som vil blive introduceret i det kommende år. Der var fokus på fashion & fokus på præsentation & miljø. Der var også fokus på mode, og hvordan man forholder sig til nye modetrends.

Kurset bød også på et fantastisk show hvor Kevin Murphy introducerede holdet af Session.Masters og Style.Masters som alle gav deres seneste bud på noget af det hår, som de har været med til at lave på diverse modeuger og styling opgaver – alt lige fra ”Pret a porter”, ”haute couture” til klip og farve.

 

Læs mere her

Se video her

 

STYLERAPPORT KURSUS MED MARIANNE JENSEN OG ICON HAIRSPA, marts 2016

 

 

Stemningen var i top da ICON Hairspa tirsdag aften inviterede til Stylerapport kursus med Marianne Jensen på Scandic Hotel i Sydhavnen.

Den dygtige hårartist Marianne Jensen der bl.a. er kendt for sit arbejde ved forskellige store modeevents, skulle i løbet af aftenen introducerer de fremmødte frisører for nogle af de looks, som hun havde kreeret til Copenhagen Fashion Week i år. Frisørerne kunne altså se frem til en aften hvor de ville blive forberedt på de kommende trends inden for hår- og modeverdenen.

 

Læs mere her

 

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2016Kærligheden til det sublime stykke skind, passionen for kompromisløst håndværk, og kunsten at kunne designe disse unika så de hviler fjerlet på ejerens skuldre, er omdrejningspunktet for Birger Christensen. Samme følelse skabte Marianne Jensen for ICON Hairspa med frisurerne til showet under Copenhagen Fashion Week.

Pels var på ingen måde til at komme uden om ved Birger Christensen-modeshowet torsdag eftermiddag ved den københavnske modeuge, og det var både de mandlige og kvindelige modeller, der var iført de lækre pelsstyles.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Birger Christensen showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

 

Læs mere her

 

DEMO AFTEN MED KIMOLI OG ICON HAIRSPA, oktober 2015120 frisører deltog da ICON Hairspa inviterede til ”look & learn”-seminar med teamet fra frisørsalonen Kimoli. Aftenen bød på forskellige klip, farve og stylinger på både dame- og herremodeller.

Alle aftenens klip og farvninger var inspireret af daglige kunders ønsker og efterspørgsler.

Læs mere her

 

ICON HAIRSPA + STASIA TIL COPENHAGEN FASHION WEEK, august 2015


ICON HAIRSPA + STASIA TIL COPENHAGEN FASHION WEEK, august 2015


Det smukke Hotel D'Angleterre dannede rammen for Stasias modeshow under Copenhagen Fashion Week.

Stasia er kendt for en feminin tilgang til mode og skaber haute couture kjoler i blonder og silke.

70’er krøllet hår med en luftig struktur - ikke længere end til skuldrene og med massere af volumen. Sådan valgte Marianne Jensen og ICON Hairspa at style modellerne til modeshowet. Modellerne fik således et ungt look der stod i fin kontrast til haut couture kjolerne fra Stasia.


Læs mere her

 

VINDER AF ÅRETS HÅRSTYLINGPRODUKT,

Danish Beauty Award 2015

ÅRETS HÅRARTIST,

ELLE Style Awards 2015

 

ICON HAIRSPA 10 ÅRS JUBILÆUMSSHOW PÅ MOLTKES PALÆ, november 2014


ICON HAIRSPA 10 ÅRS JUBILÆUMSSHOW PÅ MOLTKES PALÆ, november 2014


ICON Hairspa inviterede nogle af Danmarks bedste frisører med, da de afholdte 10 års Jubilæumsshow for 170 deltagere. Søren Hedegaard, Marianne Jensen samt SACO’s Betty Christoffersen og Jan Holck stod nemlig for aftenens kreative indspark.

Showet blev afholdt i kongelige omgivelser på Moltkes Palæ i København, hvor tidens trends og tendenser blev omsat til anvendelige tricks og teknikker til brug i salonen.

Læs mere her

 

FLETTEKURSUS MED MARIANNE JENSEN OG ICON HAIRSPA, september 2014Det flettede look fylder stadig meget i modebilledet på den internationale scene, og netop derfor inviterede ICON Hairspa i samarbejde med Marianne Jensen til flettekursus den 14. september i København.

Flet er ikke blot det vi kender fra den legendariske Pipi Langstrømpe, og det er bestemt noget, som frisørerne har fået øjnene op for. Det er nemlig med flet, som så meget andet i frisørbranchen; det ser let ud, men vi må alligevel konstatere, at fagets finurligheder kræver øvelse og koordinering, hvis man vil mestre kunsten.

Præcis som de tidligere kurser, afholdt i Sorø og Aarhus, startede flettekurset i København med Mariannes magiske fingre. Marianne startede med at dele rundhåndet ud af hendes erfaringer med flet og viste billeder fra både danske og udenlandske magasiner. Efterfølgende var der hands-on session, hvor alle kursister fik lov til at prøve kræfter med flettekunsten.


Læs mere her

 

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, august 2014MI-NO-RO skaber tøj til den stærke kvinde, der ved, hvad hun vil. Samme følelse skabte Marianne Jensen for ICON Hairspa med frisurerne til showet under Copenhagen Fashion Week.

Pigepower og en hyldest til stærke kvinder var temaet for danske MI-NO-RO, da de præsenterede forårets og sommerens styles på Orangeriet ved Kongens Have under Copenhagen Fashion Week.

Backstage stod Marianne Jensen for at skabe de smukke frisurer i samarbejde med ICON Hairspa.


Læs mere her

 

DANISH BEAUTY AWARD 2014 - KEVIN MURPHY EN AF VINDERNE I FRISØRBRANCHEN, april 2014Danish Beauty Award 2014 løb af stablen den 29. april i Wallmans i Cirkusbygningen i København, hvor bl.a. Kevin Murphy vandt en af de eftertragtede priser.

Kevin Murphys Anti.Gravity.Spray vandt prisen i kategorien ”Årets Hårstylingprodukt”.


Læs mere her

 

KEVIN MURPHY SHOW MED MARIANNE JENSEN OG CAMILLA JONSSON, april 2014


To fantastiske aftener blev det til, da Marianne Jensen og Camilla Jonsson i samarbejde med ICON Hairspa viste trends for 250 frisører i København og Aarhus.

Begge aftener tog udgangspunkt i de looks, som Marianne primært har arbejdet med siden CPH Fashion Week i januar. Aftenerne hos 
ICON Hairspa startede således med, at Marianne præsenterede en flot billedserie med de kampagner, som hun har lavet siden årets start. Efterfølgende viste Camilla og Marianne variationer af de aktuelle looks og Marianne tryllede ligeledes med saksen og gav sit bud på et par klipninger.


Læs mere

 

ICON HAIRSPA OG MARIANNE JENSEN TIL COPENHAGEN FASHION WEEK, marts 2014

 


ICON Hairspa og Marianne Jensen var med backstage under Copenhagen Fashion Week A/W 2014 til hele fire shows.

Marianne Jensen stylede modellerne backstage til Jesper Høvring, Stasia, Baum und Pferdgarten, og Bruuns Bazaar showet. Til at skabe de forskellige catwalk looks benyttede Marianne Jensen Kevin Murphys produktlinje.


Læs mere

 

ICON HAIRSPA - VI GÅR IMOD STRØMMEN, januar 2014

 


ICON Hairspa kan melde om en 20 pct. fremgang i en ellers hård tid. Samtidig er man netop flyttet til nye, større, lyse og venlige lokaler, og der er masser af nye projekter i støbeskeen.

For ”vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe frisørerne”, lyder det.

”Vi går imod strømmen, og derfor har vi haft fremgang hvert eneste år i de snart 10 år, vi har eksisteret”. Sådan lyder det fra Jan Christensen og Anker Geertsen, der står bag ICON Hairspa.

Læs mere

 

SNIGPREMIERE PÅ ORIGINAL&MINERAL HOS ICON HAIRSPAICON Haispa inviterede i efterårsferien en række frisører til ”snigpremiere” på deres nye produktlancering Original&Mineral, også kaldet O&M. Denne aften på Hotel Scandic Sydhavnen kunne man opleve O&M topstylist Janelle Caplin som også er Artistic Director for brandet.

Læs mere her

 

KEVIN MURPHY SHOW.ME MED ICON HAIRSPA, november 2012

Artikel fra Hairmagazine.dk november 2012

 
SHOW.ME 2012 med Session Masters Felicity Davis og Carl Reeves.
Kevin Murphy’s ”Session Masters”, Felicity Davis og Carl Reeves, stod for aftenens undervisning. De to kreative frisører introducerede gæsterne for Kevin Murphy’s verden af styling, og de mange muligheder som produkterne åbner op for.

De udvalgte kollektioner og frisureopsætninger, som blev vist frem på scenen, tog alle udgangspunkt i de looks som dominerer på diverse catwalks og i de internationale modeblade. Omdrejningspunktet for aftenen var festlooks og brudeopsætninger, og Kevin Murphy's stylingserie blev flittigt brugt til at holde de smukke frisurer oppe.

Felicity Davis og Carl Reeves benyttede sig også af Kevin Murphy's egne curlere, som forvandlede modellernes lange glatte hår til smukke sensuelle lokker. Også Kevin Murphy's nye lancering Color.Bug, som er lanceret i forskellige farver, blev brugt på scenen i de bløde krøller, hvilket gav frisuren et ekstra pift.

Læs mere her

 

HÅRSHOW MED MARIANNE JENSEN OG ICON HAIRSPA, juni 2012

Artikel fra Hairmagazine.dk juni 2012


Mode og frisørfaget skal sammenkobles endnu mere. Derfor skal frisørfaget også følge modens tendenser og vice versa. I hvert fald hvis du spørger Marianne Jensen som i samarbejde med ICON Hairspa har afholdt show på First Hotel i København. Showet handlede netop om, hvordan de nyeste tendenser i modebranchen kan bruges i frisørsalonen.

Marianne Jensen er kendt for kampagner for bl.a. Bruuns Bazar, Stine Goya samt det nye designermærke Tabernacle Twins. Ydermere er Marianne frisøren bag Sharin Foo og Pernille Rosendahl pagen, som i øjeblikket hitter.

Modellerne til showet blev farvet med ICON Hairspa's ZenzTherapy farvelinje, som er uden parabener, Ppd, Resorcinol og Ammoniak. Marianne Jensen klippede og stylede de mange smukke modeller på scenen, som var iklædt kollektioner fra den nyligt afholdte modeuge i København. Kevin Murphy's produkter blev brugt til aftenens mange stylinger - produkter som Marianne aldrig ville være foruden til styling af kendisser samt backstage under modeugerne.

Læs mere her

 

KUNDEPLEJEN ER I TOP


 

Man gør også meget ud af at holde kurser for frisørerne ude i salonerne, man arrangerer ture til bl.a. London til Salon International og man arrangerer store shows tre-fire gange om året. ”Faktisk går den næste tur til London, og pladserne blev revet væk på halvanden uge”, fortæller Anker Geertsen.

Læs mere her

 

ICON HAIRSPA INVITEREDE TIL STORT SHOW MED KEVIN MURPHY, maj 2011

 

  

Der blev ikke sparet på hårlakken, da Kevin Murphy den 21. maj gik på scenen og demonstrerede nye styling-tricks for næsten 450 frisører. Sammen med ICON Hairspa var Hair Magazine med bag kulisserne, hvor håret blandt andet blev crepet, touperet og syet for at skabe de mest utrolige håropsætninger.
 
Under showet stylede Kevin Murphy samt hans to Sessions Masters Felicity Davis og Carl Reeves, seks modeller, hvor Kevin præsenterede sit nyudviklede produkt, Color Bug – en farvepudder, der tilføjer et frisk pust til festen! Herefter gik modellerne på scenen med lange rottehaler og vilde farver i tråd med 70’ernes hippielook, pjusket rock’n’roll stil med masser af tekstur samt Marge Simpson frisurer så høje som tårn i bedste Barok-stil.

Læs mere her